Help dit feest in Dieren te kunnen blijven vieren, wordt ook Vriend van Sinterklaas

Foto: http://www.sinterklaasdieren.nl/

DIEREN – Ieder jaar wordt er hard gewerkt om het Sinterklaasfeest in Dieren te laten spetteren. Sinterklaas komt in zijn allermooiste kleding met de allerbeste en leukste Pieten naar Dieren.

Activiteiten

Heerlijke pepernoten worden rijkelijk gestrooid tussen het zingen en dansen door. Na de aankomst wordt er een groot feest gemaakt op een gezellige locatie in Dieren en kan iedereen met Sinterklaas of de Pieten op de foto. Ook tijdens het Sintfestival, de nieuwste Sinterklaasfilm of bij een voorstelling genieten de kinderen van Sinterklaas en alle Pieten!

Help de Sinterklaas stichting, om dit feest in Dieren te kunnen blijven vieren

De organisatie wordt gedaan door Stichting Sinterklaas Dieren en een heleboel vrijwilligers. Er zijn flink wat kosten verbonden aan de organisatie en helaas is hier geen subsidiegeld voor vanuit de gemeente. Samen met de vrienden van Sinterklaas hopen wij dit feest nog lang te mogen vieren. Ben je nog geen vriend van Sinterklaas, wordt dit dan snel en eenvoudig:

Vriend van Sinterklaas

Dit wordt je op de volgende manier: Via iDeal op de website http://www.sinterklaasdieren.nl. Eenmalig of jaarlijkse bijdrage van 5, 10, 15, 20 of 25 euro. Dit mag je zelf kiezen.

Meer?

Wil je meer bijdragen? Dan kan je dit zelf overmaken naar de stichting op bankrekening: NL57 RABO 0313 6268 98 ten name van Stichting St. Nicolaas Comité Dieren. Wil je met je bedrijf sponsoren en hier ook een vermelding voor terugkrijgen neem dan contact op via [email protected] voor de mogelijkheden.

Sinterklaasintocht Dieren

Sinterklaas:

 Hallo lieve kinderen! Wat hebben de Pieten en ik vorig jaar genoten van alle Sinterklaas-activiteiten in Dieren! Gaan we er dit jaar weer net zo’n gezellig feest van maken? Wij komen dit jaar aan op de IJssel op zondag 19 november om 13.00 uur. De boot zal aanleggen aan het veer voor Villa14. Neem al je opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, vriendjes en vriendinnetjes mee om er samen met mij en de Pieten een onvergetelijke dag van te maken!

Na de aankomst bij de IJssel lopen we met z’n allen naar Theothorne toe voor de Sinterklaasdisco, dus doe je dansschoenen maar vast aan! Het was vorig jaar érg gezellig maar ook wat druk in de feestzaal, daarom zal er dit jaar op meerdere plekken iets georganiseerd worden in en rondom Theothorne.

Fijn zeg, dat de vrijwilligers in Dieren dit feest zo goed voor ons organiseren! Tot 19 november bij de Veerstoep aan de IJssel!

Liefs, De Sint en zijn Pieten

Programma Intocht 19 november

Sinterklaas komt om 13.00 uur bij de kade aan de IJssel, de boot zal aanleggen aan het veer voor Villa14. Hierna vervolgt hij zijn route naar Theothorne voor de gezellige Pietendisco in de feestzaal, een fotomoment en allerlei gezelligs in en rondom het Grand Café Theothorne.

Route:

Vanaf de IJssel vormen de bezoekers een stoet naar het Callunaplein; vanaf ’t Veer op de Kruisstraat, via de Noorderstraat, rechtsaf naar Zutphensestraatweg, linksaf Molenweg op en onder het tunneltje door, Enkweg af en Lindelaan op, bij Fysioplein 9 linksaf, daar eindigen ze in Theothorne.

(Bron: http://sinterklaasdieren.nl/)

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen