First Lady Rheden al 85 jaar een begrip in Rheden en de regio

Foto: First lady

RHEDEN – Nog niet zo lang geleden vierde First Lady Rheden haar 85-jarig bestaan met een groot feest, toen werd nog maar eens duidelijk dat de modewinkel nog steeds een begrip in het dorp Rheden en de regio is.

Bij de modewinkel vind je niet alleen kleding van goede kwaliteit maar word je hartelijk ontvangen in een ongedwongen sfeer. Aandacht voor de klanten en producten en professionele kennis van de medewerkers staat bij Gerard en Lidy Jansen, de eigenaren van First Lady hoog in het vaandel.

De medewerkers doen er alles aan om je bezoek zo prettig mogelijk te maken en helpen je graag met het uitzoeken van je nieuwe outfit in een ontspannen sfeer.
Ze geven je graag inzicht in je eigen stijl, leren je alles over combineren en hoe je jouw figuur het beste uit kan laten komen.

Van harte welkom
Bij First Lady geniet je van een heerlijk kopje koffie of thee. In combinatie met een magazine aan de leestafel neem je gewoon lekker de tijd om te winkelen.

First Lady Rheden

Een winkel voor iedereen

Het assortiment is groot, en bestaat uit een enorme variatie aan kledingstijlen, maten en stoffen maar ook schoenen, lingerie en accessoires. Ze hebben een passie om op zoek te gaan naar bijzondere collecties, die ook nog eens heel betaalbaar zijn.

Persoonlijk advies

Wilt je meer uit je garderobe halen? En precies weten welke stijl, kleur en kledingstukken bij jou passen. Dan kun je er zelfs terecht voor een persoonlijk kleding- en/of kleuradvies. Eigenaresse Lidy Jansen heeft een opleiding gevolgd bij Colour me Beautiful, de meest professionele organisatie op dit gebied wereldwijd.

Actie

Ieder maand heeft First Lady nieuwe items in huis. Daarnaast houden zij regelmatig bijzondere acties.

Kijk op http://www.firstlady-rheden.nl/nieuws/ voor alle campagnes, modeshows en modetips.

First ladyHoe het allemaal begon

In september 1932 stonden opa en oma Boerman aan de wieg van het  huidige First Lady in Rheden en Eerbeek. Mevrouw Boerman-Barink startte haar winkeltje in manufacturen aan de Worth Rhedenseweg in Rheden. Van confectie was in die jaren nog geen sprake. 

Opa Chris Boerman zorgde in die sobere jaren voor de aanvoer van nieuwe spullen per fiets. Om het de klanten aangenaam te maken, brandde in de zaak een gezellige, ronde kolenkachel. In 1998 kwam er een tweede First Lady-winkel in Eerbeek bij. 

In de jaren is er veel veranderd maar de sfeer en aandacht voor gasten is gebleven.  

Bezoekadressen:

FIRST LADY RHEDEN: Worth Rhedenseweg 2c, 6991 DW Rheden. Tel: 026 4952133

FIRST LADY EERBEEK: Stuijvenburgstraat 44, 6961CV Eerbeek, Tel: 0313 651390

Openingstijden

Maandag van 13:00 tot 18:00 uur, dinsdag t/m donderdag van 09:30 tot 18:00 uur, vrijdag 09:30 tot 20:00 uur (Rheden tot 20:30 uur) en zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur.

Kijk voor meer informatie op: http://www.firstlady-rheden.nl en like ook de Facebookpagina  https://www.facebook.com/firstladyrheden

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen