Officiële opening van Het Duynhuis in Dieren

DIEREN – Zaterdag 28 oktober opende wethouder Constans Pos officieel de deuren van Het Duynhuis in Dieren. Hij deed dit samen met de huidige gebruikers door het naambord te onthullen.

Het Duynhuis was al een week of 5 weken in gebruik maar zaterdag werd het om 11.00 uur door wethouder Constans Pos en de gebruikers: Het Inloophuis, de Kleding- en Weggeefbank, Stichting De Boei en Siza geopend.

In het gebouw is de laatste weken hard gewerkt door vele vrijwilligers, er is geverfd, er zijn wat kleine verbouwingen gedaan, en binnenkort wordt er een prachtige keuken gebouwd, dit werd mogelijk door een flinke schenking van het Oranje Fonds namelijk € 20.000 voor aanschaf en installatie van een professionele keuken. Over een maand kunnen mensen uit de buurt komen eten en gezellig samen zijn.

Constans Pos heeft toegezegd een geldbedrag te geven voor een AED, dit zou mogelijk worden met diverse andere sponsoren, zodat dit gezamenlijk aangeschaft kan worden. Dit is voor de gebruikers maar ook voor de buurt een veilig gevoel, aldus de wethouder. Hij hoopt dat de verschillende partijen gezamenlijk en gebroederlijk het gebouw tot in lengte van jaren in gebruik houden en ook de buurtbewoners er veel bij betrekken.

Voor meer informatie kijk op : www.inloophuisdieren.nl en www.facebook.com/InloophuisDieren of bel 0313-416472

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden