“De Harmonie” te Laag-Soeren een café, restaurant en hotel in één!

Foto: Jamie Lebink

LAAG-SOEREN – De Harmonie, gelegen aan de Harderwijkerweg 35 te Laag-Soeren is een gezellig familiebedrijf met een sfeervol café een prima restaurant, en een stijlvolle zaal geschikt voor veel verschillende doeleinden.

Café-restaurant

Bij De Harmonie kunt u in het sfeervolle restaurantgedeelte, of in het gezellige café heerlijk eten, en daarbij een keuze maken uit een uitgebreide menukaart.

Voor zowel lunch als diner kunt u kiezen uit smakelijk bereide gerechten,
variërend van luxe broodjes of pannenkoeken tot malse vlees- en visgerechten. Ook serveren ze tijdens de herfst en wintermaanden weer fijne wildgerechten van onze wildkaart!

De keuken is geopend vanaf 12.00 uur voor een heerlijke lunch.

“Comfortabel slapen in een rustige omgeving”

De Harmonie beschikt over 3 royale appartementjes voorzien van tv, douche, toilet, en een keukenblokje met koelkastje. Koffie en thee staan tot uw beschikking. Deze kamers zijn gelegen op de 1e etage aan de achterzijde van De Harmonie.

Nationaal Park De Veluwezoom begint in de achtertuin van het familiebedrijf!

Een ideale plek om weer op krachten te komen na een inspannende fiets of wandeltocht. Of om te overnachten als u voor zakelijke doeleinden in de buurt moet zijn.

Vergaderen

Zij beschikken over twee zalen die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen, lezingen, presentaties en cursussen. De zaalhuur bedraagt maar € 75,– per dagdeel. Deze zalen zijn geschikt voor gezelschappen in grote variërend van 8 tot 140 personen.

Desgewenst kunt u beschikken over microfoon, beamer, flipover en projectie scherm. Prijzen van audio visuele hulpmiddelen zijn op aanvraag. Al uw vergaderarrangementen kunnen ze uiteraard met een passende catering omkleden.

Activiteiten

Ook zijn er bij De Harmonie regelmatig optredens van diverse populaire bands, muziekverenigingen en is de locatie bekend van het carnaval, wanneer het gebruikt wordt als uitvalsbasis van carnavalsvereniging De Deurdauwers

In de watten

Stef en Ellen Schut proberen u op alle mogelijke manieren in de watten te leggen, of u nu het café bezoekt, lekker komt eten, wil blijven slapen, wilt vergaderen, of een combinatie van deze activiteiten wenst!

Buiten de reguliere openingstijden zijn ze geopend op afspraak voor grote groepen of gezelschappen.

Let op!

De maanden november en december zijn behoorlijk volgeboekt, ook zijn er in de weekenden veel besloten feesten in het familiebedrijf. Daarom is het handig om even telefonisch te reserveren en kijken of er ruimte is!

Openingstijden

  • Maandag, donderdag , en vrijdag vanaf 11.30 uur
  • Zaterdag en Zondag vanaf 11.00 uur
  • Dinsdag en woensdag gesloten!

Stef & Ellen Schut.

Harderwijkerweg 35
6957AB Laag-Soeren
Tel. 0313 619274

Kijk voor meer informatie op: http://www.harmonielaagsoeren.nl/

 

'
article
109239
Stef en Ellen Schut proberen u op alle mogelijke manieren in de watten te leggen
LAAG-SOEREN – De Harmonie, gelegen aan de Harderwijkerweg 35 te Laag-Soeren is een gezellig familiebedrijf
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/109239/harmonie-laag-soeren-cafe-restaurant-en-hotel/
2017-11-09T21:30:30+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2017/11/09212714/12028869_979214808801724_4901003924310974757_o.jpg
De Harmonie, rheden.nieuws.nl
Nieuws, Zakelijk