Speurtocht in het centrum van Velp

Foto: Sinterklaas in Velp

VELP –  In het centrum van Velp kunnen bezoekers een speurtocht doen op zoek naar letters in bepaalde winkels.  De letters vormen samen een woord, dat uiteindelijk het antwoord op de vraag ‘Waar is de Gouden Pepernoot?’ geeft.

Iedereen kan gratis meedoen aan deze speurtocht, er zijn mooie prijzen te winnen.

De hoofdprijs is echt Gouden pepernoot ter waarde van € 500,-. Maar er is ook een Tetra 360° camera t.w.v. € 200,00, een prachtige zonnebril en meer prijzen te winnen. Gouden Pepernoot

Hoe werkt het?

Op de toonbanken van de meeste winkeliers en bedrijven in het centrum van Velp ligt een deelnameformulier, hierop zijn negen bijzondere foto’s te zien, gemaakt met een 360° Tetra camera. De foto’s zijn genomen op negen verschillende locaties in het centrum. De bedoeling van de wedstrijd is dat die locaties worden herkend. Aan ieder van die locatie (winkels) is een letter verbonden; soms zichtbaar, soms wat moeilijker vindbaar.

De oplossing kan dan vervolgens op de deelnemerskaart worden ingevuld en vóór dinsdag 4 december 17.00 uur worden ingeleverd bij Fotohuis Velp, The Read Shop of Boekhandel Jansen & De Feijter. Notaris De Kroon zal dan de trekking verrichten onder de juiste inzendingen. Op 5 december gaat St. Nicolaas persoonlijk de prijswinnaars langs.

Meer informatie over deze winkelactie vindt u op www.sinterklaasinvelp.nl of www.veelzijdigvelp.nl of op de Facebookpagina’s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen