Workshop ‘Plezier met taal’ in de Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Op maandag 8 januari 2018 start in de Bibliotheek Dieren een reeks nieuwe workshops: ‘Plezier met taal’. Drs. Leny Woudstra laat je de taal opnieuw ontdekken en op ontspannen wijze spelen met en genieten van taal. De workshops zijn als zesdelige reeks, maar ook afzonderlijk te volgen. Ze vinden tweewekelijks plaats in de Bibliotheek Dieren op maandagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur.

Taal om mee te spelen

In deze tijd van twitter, mail en sms zijn veel mensen gericht op snelle communicatie, dat is handig, effectief en doelgericht. Naast deze taal is er ook slow-taal, vergelijkbaar met slowfood. Taal waar je mee speelt, waar je van geniet, waar je de tijd voor neemt. Drs. Leny Woudstra laat je op een ontspannen manier creatief aan de slag gaan met taal.

Gratis proefworkshop

Wil je eerst eens kijken wat de workshop inhoudt? Kom dan naar de gratis proefworkshop op maandag 11 december 2017, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Dieren.
Aanmelden is niet nodig, maar mag wel.

Kunst voor elkaar, een culturele ontmoeting

De workshops ‘Plezier met taal’ maken deel uit van het project Kunst voor elkaar. Kunst voor elkaar is een educatief project dat mensen stimuleert om hun artistieke kwaliteiten te ontplooien, verder uit te bouwen of als nieuw talent te ontwikkelen. Binnen het project werken de Bibliotheek Veluwezoom, kunstorganisatie Scarabee en cultuurbedrijf Riqq samen in de gemeenten Rheden, Rozendaal en Renkum. De samenwerking creëert verbinding tussen welzijn, zorg, kunst en cultuur en zorgt voor een verdieping en verbreding van het bestaande aanbod in de drie gemeenten.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de workshops ‘Plezier met taal’ vind je op www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of www.bibliotheekveluwezoom.nl/kunstvoorelkaar of bel of mail met Nienke Oldenhuis, lees-/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom: 06 – 44 29 41 85, [email protected]. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen