Cursussen in Buurthuis De Poort in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Buurthuis De Poort start in januari 2018 met twee nieuwe cursussen. De lessen worden gegeven in het Buurthuis aan Heeckerensstraat 201.

Cursus Handletteren

Wilt u mooie handgeschreven teksten op kaarten, posters, servies, winkelruiten leren tekenen? In de cursus handletteren leer ik je de kunst van het tekenen van letters! Inderdaad, tekenen, want dat is hoe het gaat.

De cursus wordt rustig opgebouwd, stapje voor stapje. Het is niet zo moeilijk als het lijkt en na deze cursus kun je al heel wat mooie kaarten of posters maken! De mogelijkheden zijn eindeloos, laat je creativiteit de vrije loop en dan wordt het een heerlijke hobby!

handletteren

Vanaf januari verzorgt Ingeborg Kaandorp op dinsdagochtend van 10.00 – 11.30 uur een cursus handletteren. Het zijn 5 lessen voor rond de 10 personen, €35,00 per persoon. Op dinsdag 21 november 2017 komt Ingeborg een keer gratis een proefles geven. Zegt het voort en schuif gezellig aan.

Cursus Engels

Wil je een kopje koffie kunnen bestellen, de weg vragen, en mensen begrijpen als ze Engels tegen je spreken?
Voor iedereen die het vroeger nooit goed heeft kunnen leren, komt er een beginnerscursus Engels praten en begrijpen.

Ze beginnen bij het begin, gaan veel oefenen met Engels spreken, luisteren en natuurlijk ook schrijven. Je leert nieuwe woorden, hoe je ze uit moet spreken, een gesprek voeren etc. Kortom, een fijne cursus om je bijvoorbeeld te kunnen redden op vakantie.

Deze cursus omvat 10 lessen van 2 uur, het lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Na elke les is er wat huiswerk, om het geleerde goed te kunnen onthouden. I hope to see you soon!

engels

Vanaf januari 2018 verzorgt Ingeborg Kaandorp op donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur een cursus Engels. Het is een cursus van 10 lessen voor €75,00 per persoon , inclusief lesmateriaal. Er is plek voor rond de 10 personen, eventueel iets meer – dus wees er snel bij.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen