Vuile Huichelaar bij Theater RhederArt in Theothorne Dieren

Foto: Vuile Huichelaar

DIEREN – Op Vrijdag 22 december 2017 om 20:00 uur zal het theatergezelschap Vuile Huichelaar een voorstelling geven in de schouwburg Theothorne te Dieren. Een vrolijke meezing-kerstshow met de naam “Ik zit hier heel alleen Kerstfeest te vieren” vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes.

December is een bijzondere maand. Beginnend met Sinterklaas en alle discussies eromheen, daarna kerst met zijn eigen verwachtingen, gevolgd door oud en nieuw met de voornemens. Het is een tijd van geld uitgeven, boodschappen doen, agenda’s bijhouden en… er wordt ineens enorm veel van je verwacht. Mooie outfits, ingewikkelde gerechten, opgelegde gezelligheid, wie draait er op voor het diner met de (schoon)familie… en roep nog maar wat van die problemen. Eén van de vragen die typerend zijn voor kerst is: wat doen we met ma?!

De dames van Vuile Huichelaar hebben al 9 jaar succes met hun cabaret/ meezingvoorstellingen. Deze winter brengen ze weer een cabareteske Kerstshow waarin alle aspecten van de toch vaak stressvolle decembermaand worden belicht. Ook met deze kerstshow staat het duo namelijk garant voor een voorstelling vol cabaret, komedie, karaoke en natuurlijk de leukste meezing liedjes. Saskia van Zutphen en Paulette Willemse gaan vanaf 30 november tot en met 29 december weer de theaters in.

Saskia van Zutphen en Paulette Willemse brengen een humoristische voorstelling met heerlijke meezingnummers. De dames vertellen het Kerstverhaal op geheel eigen wijze. Door middel van uiteenlopende typetjes, herkenbare sketches en hilarische video’s komen diverse aspecten van de feestdagen aan bod. Waar het thema Kerst als een rode draad door de voorstelling loopt, hoeft het publiek echter niet alleen kerstliedjes te verwachten. Naast klassiekers als ‘All I Want for Christmas is you’ en ‘White Christmas’, passeren namelijk ook bekende hits als ‘Paradise by the dashboard light’, ‘Sexy als ik dans’ en ‘I will survive’ de revue.

Paulette en Saskia hebben dé oplossing: kom met ma en schoonzus, buurvrouw en vriendin of collega lekker de feestdagen inzingen met: ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren!’ Dan is de basis gelegd voor een ontspannen decembermaand!Kortom: het wordt weer een heerlijke meezing-cabaretvoorstelling, door en voor (voornamelijk) vrouwen. Mannen mogen natuurlijk komen, maar op eigen risico.

Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een pauzedrankje. Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website http://rhederart.nl bestelt.

Vrijdag 22 december 2017 om 20.00 uur | € 19,00 | Genre: Show

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen