Dickens Festival Velp, zondag 10 december, ben jij erbij?

Foto: Studio Eigenzin

VELP – ‘Bah! Onzin! Kerst…’ Wil je deze beroemde woorden van Scrooge in het echt horen en een nostalgische dorpsmarkt beleven vol straattheater, muziek en ambachtelijke marktkramen? Dat kan op 10 december (toegang is gratis).

3e editie

Dan zal de Emmastraat in Velp weer omgetoverd worden tot een nostalgische dorpsmarkt. Veel vrijwilligers, figuranten, muzikanten, koren en marktlui hebben zich weer aangemeld voor de 3e editie van dit prachtige evenement, dat vorige jaren al duizenden bezoekers trok. Denk bij het festival bijvoorbeeld aan een ouderwetse stadsomroeper, een harmonieorkest, vuurspuwers, een blaasensemble en een doorlopend programma vol beleving en ouderwetse gezelligheid.

Terug naar toen

Bezoekers kunnen heerlijke producten uit de tijd van Charles Dickens proeven en luisteren naar verschillende koren die kerstklassiekers ten gehoor gaan brengen. Ondertussen loop je dwars door een spannend straattheater en als kers op de taart is het koopzondag in het centrum van Velp. Kortom een sfeervolle dag die je kunt beleven met het hele gezin in de donkere dagen voor kerst.

Informatie

Kijk voor meer informatie op de website www.dickensfestivalvelp.nl waar veel informatie te vinden is over dit gezellige evenement.

Zondag 10 december, ben jij erbij?

Lees ook:

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden