Geslaagde kerstmarkt in Rhederhof te Rheden

RHEDEN – Attent Zorg en Behandeling locatie Rhederhof organiseerde zaterdag 9 december haar jaarlijkse Kerstmarkt. Tijdens deze markt konden onder andere hobbyisten hun waren te koop aanbieden, zoals zelfgemaakte rietenmanden, 3D-kaarten en nog meer kerstartikelen.

Tijdens deze kerstmarkt zorgde een toetsenist voor kerstmuziek en werd er een rad van fortuin gehouden waarmee verschillende prijzen te winnen waren, waaronder een dinerbon.

Deze kerstmarkt stond dit jaar in het teken van een uniek project, Rhederhof bestaat volgend jaar namelijk 50 jaar en dat willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zij willen de bewoners van Rhederhof en de Boomgaard een feestelijke voorstelling geven in het jubileumjaar.

Circus in de zorg

Het project van Circus Sijm is een Circus in de Zorg, dat mogelijk gemaakt wordt door samenwerking met verschillende organisaties. Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en ouderen die eenzaam zijn, krijgen een feestelijke circusvoorstelling. In 2018 gaat dit circus door het land en treedt op bij 70 zorginstellingen waar Rhederhof er één van wil zijn. De inkomsten van deze kerstmarkt waren dan ook voor dit circus.

Kijk voor meer informatie op: https://www.circussijm.nl/circus-in-de-zorg

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen