Play-In bij Het Rhedens in Rozendaal

Foto:

ROZENDAAL – Op zaterdag 3 februari 2018 organiseert de Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK) een Play-In voor blazers en slagwerkers in

Ze maken dan, onder leiding van dirigent Michel Jalink, de hele dag muziek met elkaar en sluiten af met een optreden (gratis toegankelijk voor belangstellenden).

Vooraf is bij de deelnemers niet bekend wat ze gaan spelen, behalve natuurlijk bij de dirigent. Als je dat nu te spannend vindt, zorgen ze ervoor dat je vooraf de muziek krijg toegestuurd via e-mail. Maar laat je vooral verrassen.

Toegegeven; het is een uitdaging en soms best pittig, maar vooral heel leuk om met elkaar de muziek in te studeren en aan het einde van de dag een mooi resultaat neer te zetten.

Dagprogramma:

  • De dag begint om 9.00 met koffie/thee en iets lekkers.
  • Om 9.30 uur komt het eerste stuk op de lessenaar te staan.
  • Klokslag 16.00 uur laten ze het publiek horen wat ze hebben ingestudeerd.
  • Om 17.00 uur is de dag ten einde en gaan de blazers en slagwerkers moe maar (hopelijk) tevreden weer naar huis. Uiteraard hebben ze gedurende de dag regelmatig pauzes.

Kosten voor deelname zijn € 12,50. Hiervoor krijg je koffie/thee, lunch en bladmuziek. Meld je aan via de website: www.rosendaalschekapel.nl/play-in

[email protected] of 06-48888415

De Play-in wordt gehouden op Het Rhedens, Kleiberglaan 1 te Rozendaal.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden