Twee lijsttrekkers vervangen Tjebbe Vugts van CDA Rheden

Foto: CDA Rheden

RHEDEN – Op 21 maart 2018 zijn de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad. Het CDA heeft gekozen voor twee lijsttrekkers: Monique Reinders en Bert de Lange. Beiden maken deel uit van de huidige CDA-fractie.

De keuze om gezamenlijk op te trekken komt voort uit de gedachte van “één plus één is drie”. Monique Reinders: “Bert en ik hebben de afgelopen jaren al heel goed samen gewerkt in de CDA-fractie. Ik verheug me erop om nu samen de kar te trekken voor de komende gemeenteraadsverkiezingen”.

De CDA lijst vertegenwoordigt een goede mix van ervaring en vernieuwing. Zo staat zittend raadslid Tanco Frijlink uit Velp op nummer 3 en is plek 4 voor nieuwkomer Cyril Weijers uit Dieren. Op plek 5 en 6 staan Peter-Paul Geelen uit Dieren en Herman Boesveld uit Ellecom.

“We gaan de verkiezingen in met een goed team. Daarnaast hebben we een aansprekend programma, met duurzaamheid, lokale economie en een goede en sociale leefomgeving als speerpunten. Rheden gaat zeker nog van ons horen!”, aldus Bert de Lange.

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen