Stichting Sinterklaas Comité Dieren vraagt uw mening

DIEREN – Het is pas januari maar toch is de Stichting Sinterklaas Comité Dieren alweer bezig met de Sinterklaas activiteiten voor 2018. Om dit voor zoveel mogelijk mensen naar tevredenheid te doen, wil de stichting graag om jouw mening horen.

Vele mensen, vele meningen. De stichting organiseert diverse activiteiten in de sinterklaastijd in Dieren en zij maken hiervoor keuzes op basis van ervaring, beschikbaarheid en de mening van inwoners van Dieren en omgeving.

De stichting heeft 2 vragen die ze graag aan de hand van een poll aan bewoners willen voorleggen. Ze kunnen het natuurlijk niet iedereen 100% naar de zin maken, maar gaan voor zoveel mogelijk.

Op www.sinterklaasdieren.nl staan 2 stellingen die zij willen voorleggen. Het zou dus fijn zijn als zoveel mogelijk mensen hun mening willen geven.

Stichting Sint Nicolaas Comité Dieren heeft ten doel het organiseren van de intocht van Sint Nicolaas en hiermee samenhangende feestelijkheden. Dit door het ontplooien van initiatieven en activiteiten welke gericht zijn op het vieren van het Sinterklaasfeest.

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen