Het eerste nieuwjaarsconcert van de Isseltaler Musikanten in Angerlo

ANGERLO – De Isseltaler Musikanten openen traditiegetrouw het nieuwe jaar met twee nieuwjaarsfeestconcerten, de eerste van 2018 was in het dorpshuis de Meent in Angerlo.

De dirigent Cyrille van Poucke van de Isseltaler Musikanten had speciaal een nieuwjaarsconcert samengesteld, dit zorgde ervoor dat de stemming bij de meer dan honderd aanwezigen er direct goed in zat. Zij kregen een 35-tal muziekstukken te horen, waaronder Egerlander Schmanken, Hinter der bergen, Rosen Blüten Walzer, Wunderbar bes Du.

Het was een gevarieerd programma met vele solo’s van de muzikanten maar ook verschillende zangeressen passeerden de revue, en een schitterend solo optreden op Flügelhorn van dirigent Cyrille van Poucke.

Het concert, dat om 11.30 uur begon, werd om 14.00 uur afgesloten met, hoe toepasselijk…, Auf Wiedersehn. Het publiek was zeer tevreden over dit prachtige concert, wat te merken was aan een daverend applaus aan het einde.

De Isseltaler Musikanten zijn zondag 14 januari weer te beluisteren in Hotel Café Restaurant De Harmonie, Harderwijkerweg 35 in Laag Soeren. Dit concert begint om 11.30 uur

De toegangskaarten á 8,00 euro zijn aan de zaal verkrijgbaar, of kunnen gereserveerd worden via 026-3820245 of [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen