OERRR Winterspeurtocht op de Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Kom naar Nationaal Park Veluwezoom voor een spannende speurtocht en ga op avontuur! Onderweg doe je allerlei leuke opdrachten.

Winterspeurtocht

Welkom in de winter op Veluwezoom, het seizoen van sneeuw en ijs. Ga net als de dieren je eigen voedselvoorraad voor de winter aanleggen, jezelf warm maken, pootafdrukken zoeken en meer. Welke dieren overwinteren hier en welke houden een winterslaap? Misschien zie je al kleine knopjes op takken, waarin nieuwe bladeren verstopt zitten. En dat allemaal op een mooie route door het bos.

Aanmelden

Je meldt je hiervoor aan bij de balie van het Bezoekerscentrum Veluwezoom, Heuvenseweg 5a in Rheden. Het bezoekerscentrum is dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Tel. 026-4979100. In de voorjaarsvakantie tussen 12 februari en 4 maart is het Bezoekerscentrum ook op maandag geopend.

Elk jaargetijde hebben we een seizoenspeurtocht. Gewapend met een tas vol materialen trekken de kinderen er op uit. Er zijn 2 leeftijdsgroepen, van 4 t/m 7 jaar en van 8 t/m 12 jaar. Deze speurtocht duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten hiervoor zijn per speurtocht: €4,– voor leden van Natuurmonumenten en OERRR en €7,– voor niet-leden. Voor deze speurtocht geldt dat je kunt starten tussen 10.00 – 14.30 uur. Wij rekenen voor de tas met materialen een borg van €15,–.

Overige Speurtochten

Er zijn ook verschillende andere leuke speurtochten die je kan doen met het hele gezin zoals: Victor Vos (4 t/m 7 en 8 t/m 12 jaar), Dierenmanieren (6 t/m 10 jaar) en Schatten van OERRR (2 leeftijdsgroepen van 8 t/m 11+ jaar).

Kijk voor informatie op de website: http://www.atuurmonumten.nl/activiteiten of bel het bezoekerscentrum via 026-4979100.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen