Repair Café Velp 27 januari 2018

Foto: Repair Café Velp

VELP – 2017 was een succesvol jaar voor Repair Café Velp. De vrijwilligers hebben toen 198 reparaties aangenomen waarvan bijna 70% van de reparaties geslaagd is, deze trend hopen zij door te zetten in dit nieuwe jaar.

Alles wat u onder uw arm mee kunt nemen, mag u ter reparatie aanbieden. Reparaties van fietsen, koffiezetters, van speelgoed tot kleding. Het is allemaal mogelijk. U kunt het overlaten aan één van de deskundige vrijwilligers of onder hun begeleiding zelf uw reparatie uitvoeren.

De vrijwilligers staan weer te popelen om u te mogen helpen met reparaties.

Ook voor kleine meubels (kastjes, stoelen) staan ze voor u klaar. De heren van de lijm-en plaktafel willen u maar al te graag helpen. Ze kunnen alles wat gelijmd moet worden voor u in elkaar zetten. Denk ook aan speelgoed of uw favoriete vaas waar een breukje in zit. In verband met de veiligheid van de vrijwilligers mogen zij geen magnetrons en televisies repareren.

Door met uw defecte apparaten naar het Repair Café te komen bespaart u kosten voor een nieuw apparaat en helpt u de afvalberg te verkleinen. Reden genoeg om zaterdag 27 januari langs te gaan bij Buurthuis de Poort, Heeckerenstraat 201 te Velp.

De service is gratis (alleen eventueel gebruikte onderdelen kunnen in rekening worden gebracht). Het enige dat ze vragen is een vrijwillige bijdrage in het spaarvarken.

Repair Café Velp is open van 14.00 uur tot 16.00 uur. De laatste inschrijvingen zijn om 15.45 uur, zodat de vrijwilligers de tijd krijgen om een reparatie uit te voeren of u te voorzien van advies.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden