Vrolijke Middag bij Cv. De Narrenkap in Velp

VELP – Het was een hele Vrolijke Middag bij Cv. De Narrenkap op de Beemd in Velp. Niet voor niets heet deze middag de Vrolijke Middag, er wordt ieder jaar namelijk uitbundig carnaval gevierd met de bewoners van verschillende tehuizen uit de gemeente Rheden en omstreken.

Met de prins en hofhouding wordt er polonaise gelopen, gedanst en gezongen. Zanger Geert zet de zaal op zijn kop onder de tonen van “Je krijgt die lach niet van mijn gezicht” wat de middag nog extra vrolijk maakte.

Aan het einde van deze gezellige middag ging iedereen naar huis met een medaille van de prins en een dikke knuffel. De meest Vrolijke Middag in het jaar wordt onder meer mogelijk gemaakt door de vrienden van De Narrenkap, de commissie die dit organiseert onder leiding van senator Johan Brouwer en de vele vrijwilligers.

Een dikke pluim verdienen de mensen van het Rode Kruis die er ieder jaar weer voor zorgen dat iedereen met busjes gehaald en gebracht wordt. Zij zorgen ook voor medische begeleiding wat gelukkig ook dit jaar niet nodig was. De Narrenkap kijkt terug op een geslaagde middag.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s, meer foto’s kunt u vinden op http://www.cvdenarrenkap.nl

(Foto’s: © Hoffotograaf Jochem Pluim)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen