Warmtewandeling in Rozendaal

Foto:

ROZENDAAL – Om meer inzicht te krijgen in het energieverbruik van wo-ningen organiseert het PAK samen met het Energieloket Midden-Gelderland dit voorjaar twee warmtewandelingen.

Een duurzaam Rozendaal is voor het PAK een speerpunt. Dat betekent ook zo efficiƫnt mogelijk omgaan met energie in woningen.

Ga mee met een warmtewandeling

De wandelingen worden gehouden op woensdagavond 21 februari en donderdagavond 1 maart om 19:30 uur. De organisatie en deelnemers scannen dan met een warmtecamera de warmtelekken van enkele huizen in Rozendaal. Via infraroodbeelden zien ze waar de meeste energie het huis verlaat. Een coach van het energieloket geeft tips wat men beste kan doen om dit te voorkomen.

Opgeven is noodzakelijk

Zin om mee te wandelen? Geef je op via [email protected]. En meld ook of we een scan van jouw huis mogen maken. Op http://www.pak-rozendaal.nl lees je meer informatie over deze warmte-wandeling.

Wees snel met opgeven, want met de twee warmtewandelingen kunnen er helaas maar een beperkt aantal Rozendalers mee.

Groen, samen en duurzaam

Het PAK staat voor groen, samen en duurzaam. Het organiseren van een warmtewandeling levert een bijdrage aan een duurzaam Rozendaal dat wij als PAK nastreven.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen