Prachtig Rheejes Vermaeck

RHEDEN – Zondagmiddag was de aftrap voor carnaval 2018 bij Cv. “De Heiknüüters” met een spetterend “Rheejes Vermaeck” in Feestburcht “Ons Huis”.

Toen de zaal openging, was deze in een zeer korte tijd gevuld met enthousiaste ouderen die een heerlijke middag wilden beleven.

Eénmaal aan de koffie met wat lekkers gezeten, en met de binnenkomst van de vereniging onder aanvoering van ”Prins Herman de Tweede en Adjudant Martin“ kon het “Knüüterlied” worden ingezet en het programma beginnen. De “Madeliefjes” deden de aftrap en met een spetterend optreden werden ze gelijk in de harten van het publiek opgenomen.

Ook “De Heidebluumkes” lieten zich weer van hun beste kant zien met hun gardedans. Natuurlijk brachten beide gardes ook ieder een flitsende showdans.
Na diverse acts door eigen mensen uit alle geledingen van de vereniging was het tijd voor de pauze.

Na bij aanvang al verrast te zijn met een gratis kopje koffie, aangeboden door Partycentrum “Ons Huis”, en wat lekkers erbij, aangeboden door het Prinsenpaar, werden ze nu verrast met een cadeautje van Prins Herman de Tweede en Adjudant Martin.

Daarbij nog een gratis consumptie aangeboden door de vereniging en de middag was (bijna) compleet.

Na de pauze werd het programma voortgezet met leuke optredens. Traditiegetrouw was er altijd een optreden van de poetsdames van “Niet lullen maar poetsen”, de dames moesten echter door omstandigheden dit jaar verstek laten gaan.

Om de leemte op te vullen hadden een drietal heren éénmalig de taak op zich genomen om op een heerlijke manier en op ludieke wijze weer een aantal dorpsgenoten op de hak nemen. Ook werd de Rhejese problematiek door de heren besproken, kortom genoeg om te lachen en na te praten.

Na de afsluiting met het “Knüüterlied” bleef men nog gezellig bijeen en kwamen de voetjes nog even van de vloer.

Kijk voor meer informatie en het carnavalsprogramma op: http://cvdeheiknuuters.nl/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen