Oldtimer bijeenkomst bij gemeente Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl, Gerd Jan Dorland

DE STEEG – Op zondag 11 maart 2018, tussen 10.00 uur en 12.00 uur organiseren de leden van de O.K.R.V. (Oranje Klassieker Rit Velp) in samenwerking met gemeente Rheden en de E.E.M.A.C. (Eerste Ellecomse Motoren en Automobiel Club) een koffieklets op het parkeerterrein van het gemeentehuis in De Steeg.

Hier kunnen eigenaars van oldtimers en klassiekers van minimaal 25 jaar en ouder (dus tot en met bouwjaar 1993) dan hun voertuig aan elkaar en aan het publiek voorstellen. Alle soorten voertuigen van 25 jaar en ouder zijn welkom, dus ook kleine vrachtauto’s, busjes, tractoren, motoren, brommers en fietsen, alles wat onze gemeente in schuren en garages heeft staan, laat maar komen!

Er wordt geen tour gereden maar de voertuigen worden alleen op de parkeerplaatsen van het gemeentehuis geplaatst. Deze zijn speciaal hiervoor afgezet en alleen toegankelijk voor het rijdende erfgoed.

Na 1 maart is de winterperiode, binnen de overgangsregeling voor oldtimers, weer voorbij. Dat betekent dat bezitters van benzinevoertuigen, die onder de regeling van voor 2017 vallen, vanaf 1 maart tot en met 30 november de weg weer op mogen. De oudere en de jongere klassiekers ziet de organisatie dan ook graag op 11 maart in De Steeg.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen