Reserveer een Vierdaagsecel in Koepelgevangenis Arnhem

Foto: Yvonne Jansen

ARNHEM – De koepelgevangenis in Arnhem transformeert tijdens de Vierdaagse in Nijmegen in een pop-up hotel. De voormalige cellen zijn ingericht met comfortabele bedden, een nachtkastje, toilet en een bureau. Wandelaars kunnen er zelfs terecht voor een massage en voetbehandeling.

Groot succes

Na het grote succes in 2017 verandert de Koepelgevangenis in Arnhem dit jaar opnieuw in een pop-up hotel. Dit jaar pakt Prison Experience met ‘Vierdaagsecel’ het grootser aan. Zij zullen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse nog meer wandelaars onderdak bieden.

Vierdaagsecel

‘Vorig jaar zagen wij al dat er veel vraag is en weinig aanbod’, vertelt Bernard ’t Jong van Vierdaagsecel. ‘Dit jaar kunnen wij onderdak bieden aan maximaal 100 wandelaars. De verhuur is al gestart en wij zien dat het hard gaat nu de definitieve bevestiging van aanmelding nadert.

Het ontbreekt de gasten aan niets

Gasten van Vierdaagsecel kunnen logeren in één van de oudste gevangenissen van Nederland. Vanaf €350,- kunnen zij vier nachten verblijven in het hart van de Koepelgevangenis in Arnhem. Het zal de gasten aan niets ontbreken. Vierdaagsecel regelt het vervoer van en naar de start, een goed ontbijt, uitgebreid lunchpakket, diner, een eigen parkeerplaats en een avondprogramma.

Massage- en voetbehandelingen

De gasten zullen compleet in de watten worden gelegd. Zo worden er massage- en voetbehandelingen gegeven door geschoold personeel.

Unieke locatie

De koepelgevangenis in Arnhem is een zeer unieke locatie. Tijdens Vierdaagsecel organiseert Prison Experience een speciale rondleiding door het gebouw onder leiding van oud-bewaarders. Zij zullen de gasten uitgebreid kennis laten maken met het gebouw waar zij gedurende de Nijmeegse Vierdaagse zullen verblijven.

Een Vierdaagsecel huren kan via www.vierdaagsecel.nl. Gasten kunnen zelf een pakket samenstellen die voldoet aan al hun wensen en behoeften.

De Nijmeegse Vierdaagse 2018: dinsdag 17 juli 2018 t/m vrijdag 20 juli 2018.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen