Nieuwe informatieavond over collectieve inkoopactie van zonnepanelen en isolatie

Foto: http://www.elmg.nl

GEMEENTE RHEDEN – Op 25 januari organiseerde gemeente Rheden een informatieavond over de collectieve inkoopactie van zonnepanelen, vloer- en spouwmuurisolatie voor woningeigenaren. Deze avond werd zo druk bezocht dat mensen naar huis gestuurd moesten worden omdat de zaal vol zat.

Gemeente Rheden heeft daarom een 2e informatieavond gepland

Er is beperkt plek. Daarom vragen zij u om u aan te melden. Stuur een e-mail naar [email protected]. Vermeld daarin uw naam en met hoeveel personen (inclusief uzelf) u naar de informatieavond komt en of u komt voor het gedeelte over isolatie, zonnepanelen, of beide.

Winst uit je woning ontzorgt de deelnemers, waarborgt de kwaliteit en maakt het mogelijk de zonnepanelen en isolatiematerialen tegen een aantrekkelijke prijs in te kopen.

  • Datum: donderdag 22 februari 2018
  • Locatie: gemeentehuis, Hoofdstraat 3, De Steeg
  • Inloop met koffie en thee: 19.00 uur
  • Informatie over isolatie: 19.30 – 20.30 uur
  • Informatie over zonnepanelen: 20.30 – 21.30 uur

Meer informatie of direct inschrijven voor de actie?
Op https://winstuitjewoning.nl/actie vindt u alles over de collectieve inkoopactie. Of bel de helpdesk (023) 58 36 936 voor meer informatie. Inschrijven voor de actie kan tot en met zaterdag 31 maart 2018 via www.elmg.nl/winstuitjewoning.

Over de gezamenlijke inkoopactie
Zij organiseren deze actie samen met het Energieloket ELMG en Winst uit je woning. Zij nemen de organisatie op zich en ontzorgen zo de deelnemers. Door de grootte van het project en de efficiënte aanpak, is het mogelijk kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen te bieden. Hierdoor is het mogelijk zonnepanelen- en isolatie-investeringen nog sneller terug te verdienen en te genieten van een warmer en comfortabeler huis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen