Aanleg rotonde Velp voorlopig uitgesteld vanwege vorst

VELP – Voorlopig is de aanleg van de rotonde op de kruising Arnhemsestraatweg, Nordlaan en Daalhuizerweg te Velp vanwege de vorst uitgesteld.

Weersomstandigheden hebben de aannemer Netters Infra ingehaald en doordat er een langdurige vorstperiode gaat beginnen, zijn de werkzaamheden uitgesteld.

Netters Infra:

“Omdat het uitgangspunt is dat na opbreken van de oude verharding er direct moet worden begonnen met de aanleg van de nieuwe rotonde (inclusief riolering, kabels, leidingen, trolleymasten en bovenleidingen) is het starten van het werk voor de onbepaalde tijd uitgesteld. De verkeerssituatie blijft even zoals het nu is.

Wanneer we zekere weten dat er een langdurige werkbare periode komt gaan we zeer zeker en met vol gas weer aan het werk. Dit zult u tijdig van ons horen/lezen.”

Als de werkzaamheden weer beginnen, is de kruising volledig afgesloten voor doorgaand verkeer, wel kunnen aanwonenden, bedrijven en het openbaar vervoer gebruik blijven maken van hun reguliere route.

De afsluiting zal na de start van de werkzaamheden, een aantal weken duren. Bij openstelling, van de nieuwe rotonde, zal ook het stuk van de Arnhemsestraatweg tot en met de kruising Wilheminastraat, Ommerhofselaan weer worden opengesteld voor al het verkeer.

De eerder geplande asfalteringswerkzaamheden van de kruising Arnhemststraatweg, Wilheminastraat en Ommerhofselaan zijn inmiddels uitgevoerd afgelopen zondag 18 februari, en zijn afgerond.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen