Collecte Jantje Beton in Dieren en omgeving

Foto: .

REGIO – Eén keer per jaar organiseert Jantje Beton een grote collecte. In Dieren en omgeving collecteren de leden van KV Diderna/Visser Sloopwerken voor deze organisatie.

Van maandag 5 maart t/m zaterdag 10 maart is de Jantje Beton Collecte. Dan gaan landelijk ruim 40.000 vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen kunnen spelen. Bovendien gaat 50% van de opbrengsten naar de clubs waar de collectanten zich voor inzetten.

Eigenlijk zou iedereen wat meer moeten spelen.

Spelen is belangrijk, en daarom zeggen zij: stop nooit met spelen. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. En tijdens het spelen leren ze allemaal belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. 1 op de 5 kinderen speelt niet of slechts een keer per week vrij buiten. Spelen houdt je vrolijk en open tegenover de wereld. Eigenlijk zou iedereen wat meer moeten spelen.

Daarom faciliteert Jantje Beton al bijna vijftig jaar spelen; van het begeleiden van het aanleggen van speelplekken, tot voorlichting bij gemeente en ouders.

Legitimatie

De collectanten van KV Diderna / Visser Sloopwerken zijn allemaal in het bezit van een legitimatiekaart en bijbehorend gemeente-stempel, zodat u weet dat u met echte collectanten te maken heeft. U kunt hier altijd naar vragen.

Tip: wilt u doneren, leg wat (klein)geld klaar bij de voordeur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen