Open Middag bij Buitenplaats Beekhuizen

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP –  Buitenplaats Beekhuizen, midden in Nationaal Park Veluwezoom, ontwaakt en heeft van alles in petto voor het seizoen. Beleef Buitenplaats Beekhuizen en reserveer ter plekke voor jouw droomvakantie!
Samen met familie of vrienden meerdere Lodgetenten of Pods boeken is ook geen enkel probleem.

Ontdek de Wellness Lodgetenten met privé hot tub, de Bush Pod met buitendouche of bijvoorbeeld de Baby Pod, speciaal voor je (eerste) vakantie met de kleine.

Kom ook ontdekken wat restaurant WOODZ allemaal te bieden heeft! Terwijl de chef je een voorproefje uit de keuken geeft, informeren ze je graag over de mogelijkheden voor een lunch, borrel, diner, barbecue, feest, bruiloft, workshop of zakelijk evenement.

Ze maken met veel plezier, op basis van je persoonlijke wensen, een vrijblijvend voorstel voor een fantastisch moment op deze unieke locatie.

Uniek aan WOODZ is dat het restaurant gemaakt is van zeecontainers en een heerlijk terras heeft met uitzicht over het park. Direct naast WOODZ vind je een stoere speelplek met onder andere kabelbaan én glijbaan.
Bootcamp, yoga of lekker struinen over de Posbank? Bij de Buitenplaats kun je het allemaal ervaren….!

Alle ‘’buren’’ zijn ook op zondag 18 maart aanwezig. Bijvoorbeeld Natuurmonumenten met mooie films en vondsten uit de omgeving en zelfs een mini excursie. Maak kennis met Veluweactief, zij organiseren allerlei activiteiten en verhuren de mooiste fietsen. Raak geïnspireerd door de prachtige creaties van Wonderwol. Massagepraktijk Rozendaal laat je de mogelijkheden zien en Kasteel Rosendael neemt je mee naar vervlogen, maar prachtige tijden.

Nieuw is de Flexwerk Pod, waar werken genieten wordt. Tussendoor energie opdoen met een lunch en wandeling in de Beekhuizense bossen en het einde van deze productieve dag sluit je af met een heerlijk diner bij WOODZ.
Verblijf je op het park in een Pod en wil je uitgebreid koken? Dan is de Kook Pod de ideale toevoeging aan je verblijf, de Kook Pod staat op het 2e veld en is dus goed bereikbaar.

De eigenaren van de Buitenplaats laten je graag alle mogelijkheden zien op de Open Middag, op zondag 18 maart, tussen 12:00 en 17:00 uur op Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1 in Velp!

Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.buitenplaatsbeekhuizen.nl, uiteraard zijn zij ook via e-mail:  [email protected]  en telefoon:  026-2020365 (optie 1 receptie) (optie 2 WOODZ) te bereiken.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden