Jill Schirnhofer adopteerde 2 lammeren van de Rhedense Schaapskudde

RHEDEN – Woensdagmiddag kwamen actrice en schrijfster Jill Schirnhofer en Britt (8) naar Rhedense Schaapskudde om twee lammetjes te adopteren.

Herderin Cynthia Berendsen heette alle aanwezigen van harte welkom, vervolgens werden de lammetjes uitgezocht in de schaapskooi, de lammeren kregen de namen Magriet & Gijs Glitter.

Britt uit Haaksbergen wilde haar idool Jill super graag eens live ontmoeten, deze wens kwam uit dankzij de Stichting Kanjer Wens. Britt werd gebracht in een grote witte limousine en zo ontmoette zij haar grootste idool van haar favoriete kinderprogramma.

Natuurlijk wilde Jill met Britt op de foto en werd er gefilmd door de NOS voor het Jeugdjournaal. Ook de vader en moeder en zus van Britt waren aanwezig.

Het was erg druk bij de kooi, mede doordat er ook enkele klassen van de Mauritiusschool aanwezig waren met hun ouders. Ook zij konden Jill ontmoeten, om een handtekening vragen en in sommige gevallen een Selfie maken met haar.

Jill Schirnhofer

Ze is vooral bekend van het jeugdprogramma ‘Jill’ dat wekelijks op tv is. In 2017 maakte Jill haar debuut als schrijfster met het boek ‘Elvy’s eigen wereld: So boho’. Jill reageerde enthousiast op deze bijzondere uitnodiging: ‘De kans om zo’n schatje te knuffelen, laat ik sowieso niet aan me voorbij gaan. Als ik daarbij ook nog kan helpen om zo’n prachtige kudde te beschermen, ben ik helemaal gelukkig.’

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Ook een lammetje adopteren?

Ga dan naar de lammetjesdag op 25 maart of bezoek de website: http://schaapskudde.nl/adopteer-een-lammetje/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen