Netwerkborrel ‘Armoede is van alle generaties’

Foto: Ward Van de Poel - Foter.com

RHEDEN/ROZENDAAL – Iedereen die actief betrokken is bij vrijwilligersorganisaties, buurtinitiatieven of levensbeschouwelijke organisaties is van harte welkom de netwerkborrel van het Platform Informele Zorg te bezoeken op dinsdagmiddag 20 maart in het dorpshuis te Rheden.

Armoede is van alle generaties

Twee keer per jaar is er een netwerkborrel om elkaar te ontmoeten, elkaar te leren kennen en op de hoogte te raken waarvoor de ander zich vrijwillig inzet. Tevens is er een thema, dit keer wordt het onderwerp ‘Armoede is van alle generaties’ besproken. Armoede is een onderwerp dat veel vrijwilligers in verschillende vormen regelmatig tegenkomen in hun werk. Met elkaar erover spreken en ervaringen delen in kleine groepjes biedt ondersteuning in het werk van vrijwilligers. Bovendien zullen vast en zeker tips over en weer gaan.

Platform Informele Zorg

Het Platform Informele Zorg is een netwerk voor alle inwoners uit de gemeenten Rheden en Rozendaal die zich vrijwillig inzetten in georganiseerd verband en zich betrokken voelen met de kwetsbare medemens.

De netwerkborrel duurt 20 maart van 15.30 tot 17.30 uur en vindt plaats in dorpshuis Willem de Zwijger aan het mr B. van Leeuwenplein 3 te Rheden. Aanmelden voor deze middag kan bij Margret Goossen, mailadres [email protected] of via de telefoon: 026 497 63 71. Deelname is gratis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen