Paaseieren in centrum Velp

Foto: Veelzijdig Velp

VELP – De ondernemersvereniging Veelzijdig Velp start vanaf dinsdag 20 maart met haar paasactie’s in het centrum van Velp.

Tot zaterdag 31 maart liggen er in de etalage op Hoofdstraat 104 chocolade paaseitjes. Iedereen mag een poging wagen om het juiste aantal eitjes te tellen of te raden. De winnaar wint een reusachtig chocolade paasei van bijna 40 cm hoog.

De komende twee weken krijgt men de tijd om de etalage te bekijken en een gokje te wagen. Aan het spel mag per persoon 1 keer deelgenomen worden.

Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar in de winkels. Vul het aantal eitjes in en laat de flyer achter in de brievenbus van hoofdstraat nummer 104.  De actie sluit op zaterdag 31 maart om 16.00 uur. Notaris De Kroon zal meteen daarna uit de juiste oplossingen de winnaar trekken. Uitreiking van de prijs is nog diezelfde middag.

In dezelfde periode start nog een tweede actie.

Ergens in het centrum van Velp ligt een gouden ei verstopt. De vinder van het ei maakt kans op een waardecheque van € 50,00, te besteden bij een van de aangesloten winkeliers. Tot zaterdag 31 maart 16.00 uur heeft men de tijd om het ei te zoeken.

Op de Facebookpagina van Veelzijdig Velp worden regelmatig hints gegeven.

Eenmaal gevonden mag van de locatie een foto worden gemaakt en met een sms of Whats-App naar 0624166241 worden gestuurd. Er mag slechts eenmaal per persoon worden deelgenomen. Notaris De Kroon gaat ook bij deze actie bepalen wie de uiteindelijke winnaar van de waardecheque is.

Voor meer informatie www.veelzijdigvelp.nl en op de Facebookpagina

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen