Jumbo Velp krijgt een compleet nieuw uiterlijk

Foto: Jumbo.com

VELP – De Jumbo winkel aan de IJsselstraat 30 in Velp krijgt een volledig nieuw jasje. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden.

De winkel sluit op dinsdag 3 april tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 18 april kunnen inwoners van Velp en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Heropening

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig t/m zondag 22 april 2018).

Filiaalmanager Ronald van der Velde vertelt: “Nadat deze winkel in 2010 van Super de Boer naar Jumbo is overgegaan, is het nu tijd voor een complete vernieuwing. De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 960 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo bereiden medewerkers verse pizza’s die klanten thuis af kunnen bakken. Bovendien hebben klanten bij het versplein volop keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.

Daarnaast beschikt de winkel straks over een eigen slijterij met sterke dranken en wordt er in de winkel gekoeld bier verkocht.

Op de foto: Filiaalmanager Ronald van de Velde en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

Lees ook:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0