Olde Dubbelink! Een goed nieuw begin is het halve werk!

VELP – Of de onderneemster van restaurant De Olde Dubbelink zo gedacht heeft kunnen we niet zeggen maar…., goed begonnen is het wel!

Vandaag werden de officiële openingshandelingen voor het hernieuwde restaurant de Olde Dubbelink, verricht door wethouders Hans Elsenaar in bijzijn van genodigden, ondernemers uit Velp, vrienden en de pers.
Eigenaresse Carolien van Lenthe en haar echtgenoot lopen tijden de opening ontspannen en trots tussen de gasten en maken een praatje terwijl hun twee kleine kinderen zorgzaam opgevangen worden door opa en oma. Het restaurant introduceert een nieuw concept in Velp, een bedrag betalen en daarna onbeperkt en wat je maar wil eten, met behoud van de kwaliteit..
wtklvdinz6dfrvyecfn121c6w
Hans Elsenaar heeft door middel van een het doorknippen van een grote roze strik die aan de gevel hing, met een enorme schaar het restaurant geopend. Een confetti kanon zorgde voor een flitsend en knallend begin.
bl18p5czvfvebrbm1rtkzfqa0
Hans Elsenaar begon zijn toespraak met een warm welkomstwoord. Hij gaf aan blij te zijn met de heropening van het restaurant en tevens het terugbrengen van de oude naam Olde Dubbelink juist omdat deze naam zoveel betekend heeft en bekendheid heeft in Velp, de gemeente Rheden en omstreken. 
“Ik waardeer het wanneer ondernemers iets durven te beginnen in deze lastige tijden, en een bedrijf als dit is goed voor de gemeente Rheden en vooral voor Velp, voor de werkgelegenheid en het is vooral goed voor het toerisme”, aldus Wethouder Elsenaar.

po837ngk93i1eihy3ff0m1arz
Eenmaal binnen heeft wethouder Hans Elsenaar tot slot als een volleerd sabreur de fles ontkurkt. Hoewel dit de eerste keer voor hem was, en hij vlak daarvoor instructies had gekregen, wist hij vakkundig de kurk met het bovenste gedeelte van de fles, te torpederen. Bijna in de lens van aanwezige fotograaf Marc Pluim van Marc Pluim fotografie.  
Na deze extra openingshandeling  was er gelegenheid voor een drankje en heerlijke kleine hapjes.
Of dit goede begin echt het halve werk is zal de komende tijd duidelijk maken, de eigenaresse en het personeel heeft er zin in, dat was wel duidelijk. De Olde Dubbelink is in de maand februari, ondernemer van de maand, zie voor de foto van het personeel en huidige concept.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
aikkbkbwj62gnm6pjkeo1f6x9
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen