Vrijwilligers aan de slag bij zwembad Rheden

RHEDEN – Dinsdag 20 maart zijn de voorbereidingen begonnen om het openluchtzwembad de Hangmat in Rheden weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Er is in overleg met de vrijwilligers en Sportbedrijf Rheden gekozen voor een andere opzet dan voorheen.

Er is gekozen om samen met de medewerkers van het Sportbedrijf en vrijwilligers een startdag te organiseren zodat er ook de gelegenheid is om elkaar beter te leren kennen. Er werd om 9.00 uur begonnen met een kop koffie met wat lekkers in de Sportkantine van de Hangmat.

Vervolgens werd er een indeling gemaakt om te bepalen wie welke werkzaamheden aan zou gaan pakken. En zo ging eenieder aan de slag, met het schoonmaken van de baden en ook het groen werd aangepakt, er is een nieuwe beukenhaag geplant onder toeziend oog van een groenmedewerker van de gemeente Rheden.

Ook zijn er al wat banken geschilderd en is het groen tussen alle tegels verwijderd. Zo was een ieder druk met de klusjes. De geluiden van zowel de vrijwilligers en de medewerkers van Sportbedrijf Rheden waren zeer positief. Tussen de middag was er een lunch, verzorgd door de sportkantine, die erg op prijs werd gesteld door alle medewerkers. .

‘Nu maar hopen op een mooie zomer zodat er veel zwemmers weer gebruik kunnen maken van het zwembad’.

Vrijwilligers gezocht!

Met de inzet van deze groep vrijwilligers blijft het zwembad voorlopig open in het zwemseizoen. “Maar willen wij het zwembad open houden in de toekomst, zullen er echt wat meer mensen zich in moeten gaan zetten als vrijwilliger, mede omdat een deel van de huidige groep vrijwilligers een leeftijd hebben bereikt dat het voor hen moeilijk wordt om het werk voort te zetten.”

Mocht u zich geroepen voelen om een bijdrage te leveren om het bad open te houden, loop eens binnen en meld u aan, of bel Dick Jurriens 06 3082 6906, hij kan u vertellen wat er van u verwacht wordt.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen