De Calluna Games in Dieren! Daar doen we toch allemaal aan mee!

DIEREN – Op zondag 29 april vinden voor de derde keer de “Calluna Games” plaats. Op en rond het Callunaplein in Dieren vindt er weer een waar spektakel plaats waar inmiddels al vele teams aan meegedaan hebben.

Ieder jaar probeert de organisatie weer nieuwe spellen te introduceren.., iets dat dit jaar zeker gelukt is. Zo is er dit jaar het Kaasdragersspel, het Dollyparcours waarbij je met verrijdbare containers een parcours af moet leggen. Het Duikfleskegelen en het Waterloopspel waar het nodige geduld bij nodig is.., dit is een toevoeging aan reeds bestaande spellen!

Geef je als team op!

En natuurlijk is er ook dit jaar weer een prachtige hoofdprijs te winnen! Een groepsuitje voor het hele team!

Maar zonder teams geen Calluna Games.. dus.. wil de organisatie, hier graag een oproep voor doen! Teams bestaan uit min. 4 en max. 6 personen en kosten van deelname zijn € 5,00 p.p.

Calluna Kids Games

Nieuw dit jaar zijn de Calluna Kids Games. Een sportief en supergezellig feest voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar. Zij zijn van harte welkom om mee te doen. Handboogschieten, WC-borstel gooien, Kratjes lopen, en een heuse Stormbaan voor kinderen! Hoe leuk is dat?

Voor het luttele bedrag van € 2,50 koop je een strippenkaart en kunnen alle kinderen deelnemen. Dit is individueel en niet in groepsverband. Maar natuurlijk is het wel heel gezellig om samen met je vriendjes mee te doen. En…, voor alle kids is er een hele leuke prijs! Dus winnen doe je altijd!

Aanmelden

Dit kan bij Primera Sloot, Eetcafé Kokkie, De Witte Schuur en Boekhandel Dieren.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.facebook.com/callunagames/

gallery
117270
Op en rond het Callunaplein in Dieren vindt er weer een waar spektakel plaats waar inmiddels al vele teams aan meegedaan hebben
DIEREN – Op zondag 29 april vinden voor de derde keer de “Calluna Games” plaats.
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/117270/de-calluna-games-in-dieren-daar-doen-we-toch-allemaal-aan-mee-2-2/
2018-04-14T09:25:55+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/03/25182547/Calluna-Games-2018-021.jpg
Calluna Games, Calluna Kids Games, Callunaplein, Dieren, Dollyparcours, Duikfleskegelen, kaasdragersspel, rheden.nieuws.nl, Waterloopspel
Nieuws