Harriët Middelhoek en Jazzteam spelen in Café d’Oranjeboom te Velp

Zangeres Harriët Middelhoek
Foto: Harriët Middelhoek

VELP – Op zondag 8 april is het vanaf 15:00 uur weer zover; de maandelijkse jazzmiddag in Café d’Oranjeboom.

Op deze zondagmiddag heeft Café d’Oranjeboom zeker niet de minste artiest voor u op de bühne staan. Harriët Middelhoek zal samen met Jazzteam zorgen voor een sfeervolle jazzmiddag met hier en daar een uitstapje naar het Jazzy Latin repertoire.

De conservatoriumzangeres en de band kennen elkaar al jaren en de repertoire keuze is ook in nauw overleg zorgvuldig geselecteerd uit het grote aanbod van jazz- en latin stukken van grote componisten uit de 20e eeuw.

Aanvankelijk speelde Harriët piano, voordat ze op aanraden van een vriend met zanglessen begon. Harriët kwam na enige omzwervingen op 21-jarige leeftijd terecht op de Kleinkunst Academie in Amsterdam. In deze periode werd ze gevraagd om in de Nederlandstalige popgroep ‘de Munck’ de gelederen te komen versterken als toetsenist en achtergrondzangeres. Er volgde een tijd van vele optredens door heel Nederland. Zij begon zich later meer en meer in de jazz stijl te verdiepen. Verder werkte ze als zangcoach, muzikaal begeleider, arrangeur en componist bij musicalgroep ‘Face’ en was zangdocent aan muziekschool ‘Toonbeeld’ te Castricum.

Kortom, een schitterende zangeres, een prachtige middag in de sfeervolle ambiance in Velp. De middag begint zoals altijd om 15:00 uur en zal rond 18:00 uur afgelopen zijn, waarna het café tot 19:00 uur geopend is. De entree is gratis. Tot de 8ste!

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.cafedoranjeboom.nl/

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden