DVOV, March en Showband Rheden en Dierensche Boys krijgen €11.069!

Foto: Vriendenloterij - Clubgeluk

VELP/REDEN/DIEREN – Een mooie opsteker voor diverse verenigingen in gemeente Rheden. Dankzij hun achterban komt er dit jaar €14.893 extra binnen in de clubkas.

Zij steunen hun vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas.

DVOV uit Velp ontving de grootste bijdrage, namelijk €4.294, de March en Showband Rheden ontving €4.290 en de voetbalvereniging Dierensche Boys ontving €2.485.

Meespelen voor je eigen club

Naast Al deze winnaars zijn er in Nederland nog enkele duizenden andere clubs en verenigingen die via de VriendenLoterij extra inkomsten genereren voor de clubklas. Dit jaar is er in totaal ruim 4,8 miljoen euro uitgekeerd, 300.000 euro meer dan vorig jaar.

Steeds meer organisaties, van voetbalclubs tot toneelverenigingen, sluiten zich aan bij deze manier van fondsenwerving. Daarnaast spelen deelnemers die meespelen met een lot voor hun club steeds langer mee.

De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via:

www.vriendenloterij.nl/clubs

Over de VriendenLoterij 

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Kijk voor meer informatie op: www.vriendenloterij.nl

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden