Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

Foto:

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Bent u inwoner van de gemeenten Rheden of Rozendaal en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans!

In 2 bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Denk daarbij aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enzovoorts. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen. Meld u aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 65 jaar en ouderU wordt alle twee de dagen verwacht. 

  • 1e bijeenkomst: 19 april 2018, van 10.00 tot 12.00 uur
  • 2e bijeenkomst: 7 juni 2018, van 10.00 tot 12.00 uur 

De bijeenkomsten hebben een informatief karakter. Het is geen examen. Deelname is gratis. Er is de mogelijkheid voor deelnemers om zich aansluitend (vrijblijvend) aan te melden voor een individuele praktijkrit in uw eigen auto. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van € 10,00 gevraagd. Verdere informatie hierover ontvangt u tijdens de cursus.

Veilig Verkeer Nederland heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het organiseren van deze cursussen. De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. U kunt zich aanmelden voor de cursus door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Opfriscursus Rheden-Rozendaal. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer. Bel voor meer informatie of aanmelden naar: 0575 – 510 144.
Vanwege de grote belangstelling adviseren we u niet te lang te wachten met aanmelden.

U ontvangt 1 week voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief. De 2-daagse cursus wordt gegeven in Sportcafé de Hangmat in Rheden.

Veilig Verkeer Nederland (VVN) is dé verkeersveiligheidsorganisatie van Nederland. Een maatschappelijk betrokken vereniging, met een landelijk netwerk van vrijwilligers en met het Participatiepunt is zij rechtstreeks verbonden met verkeersdeelnemers van jong tot oud en weet wat er speelt op straat. Vanuit deze kennis levert VVN een duurzame bijdrage aan veilig verkeer in Nederland. Enerzijds via bewustwording en gedragsverandering van verkeersdeelnemers. Anderzijds via beïnvloeding van de verkeersinfrastructuur en regelgeving. VVN biedt aansluiting voor organisaties om maatschappelijk engagement te tonen. VVN streeft er naar om zoveel mogelijk mensen en organisaties te stimuleren en actief te betrekken bij verkeersveiligheid: iedereen veilig over straat!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden