Nieuwe Barbershop Gentleman’s House in de Emmastraat te Velp

Foto: Gentleman's House Barbershop Velp

VELP – Een nieuwe Barbershop opent haar deuren op 1 mei 2018 in de Emmastraat te Velp. Gentleman’s House is een klassieke herensalon. Bij hen kunt u terecht voor authentieke wijze van knippen en scheren.

De opbrengst van de openingsdag doneert Gentleman’s House aan KiKa! Dus kom gerust langs op 1 mei bij Gentleman’s House en laat u overtuigen en draag ook een steentje bij voor KiKa!

Samuel:

“Ik ben Samuel de nieuwe huurder van het pand aan de Emmastraat 45 te Velp, wij starten er een herenkapperssalon (barbershop) genaamd Gentleman’s house. Wij als gezin zijn erg betrokken bij goede doelen voornamelijk als het om kinderen gaat. Dat is ook de reden dat wij als een mooie start voor dit nieuwe avontuur hebben besloten om de omzet van de openingsdag te doneren aan KiKa.”

Gentleman’s House

Gentleman’s House hanteert de tradities van toen, maar dan gecombineerd met 21th century technieken met behoud van het goede uit het verleden. Bij Gentleman’s House draait het niet alleen om het kapsel, maar ook om het sociaal aspect en de ontspannen sfeer die zij haar klanten mee wil geven.

Bij Gentleman’s House kunt u met en zonder afspraak terecht.

Kijk voor meer informatie op: Barbershop Gentleman’s House

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen