Theatergezelschap Troep speelt Stock en Plant

Foto: Theatergezelschap Troep

LAAG-SOEREN – Theatergezelschap Troep uit Laag-Soeren speelt dit voorjaar een stuk van toneelschrijver Erik Winkelman onder regie van Nelleke Koetsier. Nelleke regisseerde vorig jaar ook de prachtige jubileumvoorstellingen van Theatergezelschap Troep.

Stock en Plant is een tragikomedie en speelt zich voornamelijk af in de huiskamer van de familie Stock. Moeder Stock (Marja) zwaait de scepter in deze uiterst merkwaardige familie. Marja kan haar 3 kinderen niet loslaten en stelt daarom alles in het werk om haar kroost bij haar in huis te houden. Absurdistische taferelen wisselen elkaar af, vanaf de komst van het cadeautje in een rolstoel voor zoon Aaver, tot aan het moment dat moeder op geheel eigen wijze een nieuw ‘gezinslid’ binnen haalt.

Ook dit jaar heeft Troep weer een bijzondere locatie gevonden om dit mooie stuk aan u te laten zien.

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken op één van de volgende data.

Zaterdag 14 en 21 april om 20.30 uur en zondag 22 april om 14.30 uur in het kerkje van Laag-Soeren (Boskapel) aan de Eerbeekseweg 3. De entree is €10,– inclusief een kopje koffie of thee vooraf.

Kijk voor meer informatie op: http://www.theatergezelschaptroep.nl en aanmelden via [email protected] of via 0313-496595.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden