Olde Dubbelink terug met nieuw concept

Foto:

VELP – Olde Dubbelink was in Velp en omstreken voor velen een oude bekende, die geroemd werd om de kwaliteit. In 2005 was besloten om het restaurant De Schelp te noemen en uitsluitend nog visgerechten te serveren. Daar blijkt in de praktijk toch te weinig vraag naar te bestaan. Reden voor de nieuwe uitbaters om verandering door te voeren. 

Wat gaat er veranderen:
Van Lenthe antwoordt: “Allereerst hebben we de naam van de Schelp weer gewijzigd naar De Olde Dubbelink. Daarmee wordt ook de link naar de partycatering versterkt die wél altijd doorgegaan is onder deze naam. We gaan de kwaliteit bieden waar “de Olde Dub” om bekend stond, maar dan met een nieuw concept.” 
De gerechten zijn volgens ons belangrijker dan de prijs ervan. Onze gasten kunnen kiezen voor smaken en hoeven geen genoegen te nemen met een alternatief vanwege de prijs”.
Carolien vervolgt: 
“Onze gasten kunnen kiezen uit 2 menu’s (€ 35 of € 49). Hiervoor krijgen zij respectievelijk ruime of vrije keuze van onze kaart. Onbeperkt, want de één heeft nu eenmaal meer trek dan de ander. We serveren alle gerechten in de grootte van een voorgerecht om zo de mogelijkheid te bieden meerdere gerechten te proeven. Dit past in de trend waarbij consumenten meer prijszekerheid verlangen. In ons andere restaurant, Zeldzaam Eten en Drinken in Arnhem liepen we al voor op deze nieuwe trend, door deels te werken met een soortgelijk concept. In Velp voeren we dit concept verder door. ”.
Momenteel is het restaurant in de nieuwe vorm reeds geopend. We zijn stilletjes weer opengegaan vertelt Carolien. We willen eerst testen of de nieuwe kaart haalbaar is voor de keuken en zo kan het personeel alvast wennen aan de nieuwe formule. Tot 21 februari krijgen alle gasten € 7,50 korting op de menuprijs in ruil voor hun mening en eventueel begrip voor kinderziektes.
Het restaurant in Velp zal na deze proefperiode vrijdag 21 februari op feestelijke wijze worden geopend door wethouder Hans Elsenaar, in combinatie met een ondernemersborrel. Daarna staat het team klaar om haar gasten een heerlijke avond te bezorgen. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
oldedub1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen