Tuin Villa Rhederhof weer decor Koningsdag-activiteiten 2014

RHEDEN – De voortuin van Villa Rhederhof in het dorp Rheden vormt op zaterdag 26 april aanstaande het decor van de Koningsdag-activiteiten van de stichting Rheden Promotie. Het is voor de tweede keer achtereen dat in de tuin van de historische villa oranje-activiteiten plaatsvinden. 

Vorig jaar blies de stichting Rheden Promotie de oranje-festiviteiten in Rheden nieuw leven in en organiseerde het voor het eerst in vele jaren een uitermate succesvolle Kroningsdag die door een paar duizend bezoekers werd bijgewoond. Een nieuwe traditie was daarmee geboren!
Ondanks het feit dat op dit moment nog volop wordt gewerkt aan de voorbereidingen van Koningsdag 2014, laat de stichting Rheden Promotie weten dat wederom een gevarieerd programma voor zowel jong als oud zal worden gepresenteerd. In de komende twee maanden zal de stichting Rheden Promotie daarover meer bekend maken. 
Ter voorbereiding op Koningsdag kan de basisschool-jeugd in Rheden al wel vast rekening houden met het feit dat ook dit jaar ‘de Rhedense Kleedjesmarkt’ deel zal uitmaken van dat programma!
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
m3prmjsgylz4opn727nk5tber
u58gyllsrx680jg7q4hir6ufy
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen