Dafjes komen naar Velp op Koningsdag

Foto: Daffodil

VELP – In deze tijd staan de narcissen in bloei, daarom is ook de Daffodil (Engelse woord voor narcis) in 2018, bij de 16e Oranje Klassieker Rit tijdens Koningsdag, de thema auto van 2018.

Inmiddels hebben zich diverse Daf-rijders aangemeld voor de O.K.R.V. van 2018. De Daffodil (Type 30) werd gebouwd tussen 1961 en 1967. Het model kwam gelijktijdig met de DAF 750 op de markt in september 1961 ter vervanging van de DAF 600.

Het scheelt maar weinig of de rit van 2018 zit al weer bijna helemaal vol met het maximaal aantal klassieke voertuigen van 150 stuks. Er is dus nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Opgeven kan via het digitale inschrijfformulier op de site; www.okrv.nl

Auto’s, busjes, kleine vrachtwagentjes en motoren van 25 jaar en ouder zijn van harte welkom om deel te nemen aan de ongeveer 120 km lange route door het landschap rondom Velp.

Zoals elk jaar is de route weer geheim!

Wat vast staat is dat we starten vanaf de Van Spaenallee bij het mooie kasteel Biljoen, er een rit deel 1 is, een pauzeplaats met eetmogelijkheden, er een rit deel 2 is en het einde van de tocht is in het Velpse Villapark rondom de vijvers met de muziektent.

In het Villapark zal vrolijke muziek de rijders opwachten en zal ook de uitslag van het Concours ‘d Élégance bekend gemaakt worden.

De commissie van de O.K.R.V. organiseert de klassieker rit in samenwerking de Stichting Velp voor Oranje, vele vrijwilligers en sponsoren.

De kosten bedragen 10 euro per voertuig en dienen bij de inschrijfstand op de Van Spaenallee voldaan te worden. Meer informatie is te lezen op de site en de gelijknamige Facebook pagina van de O.K.R.V.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen