Afsluiting Spankerenseweg Dieren enkele weken afgesloten voor alle verkeer

Foto: rheden.nieuws.nl

SPANKEREN/DIEREN – De Spankerenseweg is ter hoogte van het kruispunt met de Kanaalweg (provinciale weg N786) vanaf 23 april tot uiterlijk zondag 13 mei enkele weken afgesloten voor alle verkeer. Er zijn alternatieve routes ingesteld.

Spankerenseweg

De Spankerenseweg afsluiten is nodig om de riolering te vervangen en het kruispunt met de aansluiting op de Kanaalweg (N786) opnieuw in te richten. Om veiligheidsredenen geldt de afsluiting voor alle verkeersdeelnemers, dus ook fietsers en voetgangers.

Vanaf 30 april aan het eind van middag tot 3 mei wordt ook nog eens de Kanaalweg (N786) ter hoogte van de Spankerenseweg afgesloten.

Alternatieve routes

Via de Harderwijkerweg, de Wilhelminaweg, Imboslaan en de N786 (Kanaalweg)kan verkeer Dieren-Noord inrijden.

Bedrijven

Bedrijven zijn bereikbaar via de Wilhelminaweg en de Spankerenseweg.

Hulpdiensten

De verkeersmaatregelen zijn afgestemd met de wegbeheerders (provincie en gemeente) en de hulpdiensten zijn over de afsluiting van de Spankerenseweg en Kanaalweg geïnformeerd.

Spankerenseweg en Kanaalweg afgesloten

Traverse Dieren

In Traverse Dieren werken provincie en gemeente aan het verbeteren van de doorgaande weg zodat er minder files komen. Het gehele gebied rond het station wordt verbeterd en veiliger gemaakt. Dit heeft een grote impact op Dieren en de inwoners en betekent ook voor automobilisten dat zij zich moeten aanpassen. Tot aan de zomer 2018 moeten weggebruikers gebruik maken van alternatieve routes. En dat is soms even wennen. De provincie en de gemeente werken nauw samen om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken. Werken aan de weg kan echter niet zonder verkeershinder. Wegwerkzaamheden zijn altijd van tijdelijke aard. Je houden aan de alternatieve routes betekent bijdragen aan verkeersveiligheid en, verminderen van hinder voor de omgeving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen