Tante Sabien viert haar 5 jarig jubileum

Foto: Tante Sabien

ADVERTORIAL – 5 jaar geleden opende ik (Ilja) vol trots mijn eigen winkel Tante Sabien. Een hele spannende sprong in het diepe. Een half jaar daarvoor had ik mijn baan als leerkracht opgezegd om er meer voor onze eigen kinderen te kunnen zijn. En dat is de beste keuze ooit geweest!

Al vijf jaar sta ik met enorm veel plezier in mijn eigen winkel. Ik heb ontzettend veel lieve en leuke klanten leren kennen. Zelfs fijne vriendschappen zijn er ontstaan. Ik ben dan ook al mijn klanten enorm dankbaar voor deze eerste vijf mooie jaren.

Tante Sabien

Deze week krijg je van mij iets extra’s als waardering voor je komst. Alle betalende klanten krijgen deze week een cadeautje en kinderen mogen grabbelen. Meer info hierover vind je op mijn Facebookpagina of op Instagram.

Donderdag 19 april 2018 zal het extra feestelijk zijn. Iedereen is welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Koffie, thee, limonade en lekkers. Gezellig als je komt!

Op donderdag worden er ook nog eens cadeaubonnen uitgedeeld bij je aankoop en er komt een toffe winactie!

Tante Sabien
Ilja van der Togt: Tante Sabien, tweedehands (merk)kinderkleding van goede kwaliteit, de winkel is gelegen aan Emmastraat 26 Velp (bij het spoor) http://www.tantesabien.nl
Openingstijden:
  • woensdag & donderdag van 10.00 tot 16.00 uur
  • vrijdag & zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden