Waar een kleine ondernemer groot in kan zijn

Foto: Team PA

RHEDEN – Kapsalon It’s4HAIR in Rheden organiseert ook dit jaar een Knipactie voor Team PA en daarmee aan het werk van het KWF.

Op woensdagavond 23 mei a.s. zullen de kapsters geheel belangeloos klaarstaan om u van een mooi kapsel te voorzien. De gehele opbrengst van die avond komt ten goede aan de strijd tegen kanker.

Maak snel een afspraak via 026-4954566 en steun daarmee de missie van Team PA.

Team PA zal op 7 juni a.s. voor de achtste achtereenvolgende keer aan de start staan van de Alpe d’HuZes, het grootste geld genererende vrijwilligers event van ons land.

De Alpe d’HuZes draagt elk jaar significant bij aan de fondswerving voor het KWF en daarmee aan de strijd tegen kanker. Team PA heeft het onbegrensde geloof in de mensheid dat zij in staat zal zijn kanker om te vormen van een dodelijke naar een chronische ziekte. Een ziekte waarmee mensen goed, gelukkig en met kwaliteit van leven oud kunnen worden.

Elk jaar genezen er meer mensen van deze ingrijpende ziekte. Dit is mede te danken aan de financiële steun waarmee baanbrekende projecten zijn gefinancierd. Wij zijn er echter nog niet.

Daarom is uw bijdrage met een afspraak bij het team van It’s4HAIR zeer welkom! Mocht u niet in de gelegenheid zijn en Team PA toch willen ondersteunen, ga dan naar www.teampa.nl

Team PA ontmoet u graag!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen