Jubileumconcert & Feestavond Muziekvereniging Excelsior Ellecom

Foto: Muziekvereniging Excelsior Ellecom

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior uit Ellecom & De Steeg bestaat 125 jaar en dat moet gevierd worden! Op donderdag 31 mei verzorgen zij hun jubileumconcert “You’ll never walk alone”.

Excelsior is een muziekvereniging die op straat muziek maakt, samen op straat loopt voor en met de mensen uit Ellecom en/of De Steeg en daarbij ook samenwerkt met andere verenigingen. Ook wanneer de leden elkaar nodig hebben staan ze er met z’n allen! You’ll never walk alone dus!

Neem je dansschoenen mee!

Tijdens het concert kun je al lekker mee swingen, maar ook na het concert zal KatZmaV de sfeer goed doortrekken en er een gezellige avond van maken! Zondag 3 juni is de receptie van 13:00 tot 16:00, in de feesttent, op het dorpsplein.

Komt u de muziekvereniging ook feliciteren?

Muziekvereniging Excelsior viert haar 125 jarig jubileum! Freestyle & Herrie bestaat 25 jaar! In samenwerking met “KatZmaV” & “Lief & Leed”.

Het concert start om 20:00 uur. Zondag 3 juni is de receptie van 13:00 tot 16:00 uur, ook in de feesttent, op het dorpsplein in Ellecom aan de Binnenweg. Ook het opleidingsorkest en de Drumband zullen diverse stukken ten gehore brengen!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen