Rheden heeft meer kleur in het winkelhart

Foto: ORDS

RHEDEN – Sinds ruim een jaar is er voor Rheden en De Steeg een actieve ondernemersvereniging. De ORDS, Ondernemend Rheden-De Steeg, deze is bewust geen winkeliersvereniging maar is voor alle ondernemers toegankelijk.

Het doel van deze vereniging is onder andere; belangenbehartiging, onderling netwerken en gezamenlijk profiteren van collectieve voordelen. Voor de inmiddels bijna 75 leden worden per jaar vier bijeenkomsten en één jaarvergadering georganiseerd voor en door de leden.

Binnen de ORDS zijn er diverse commissies gevormd zodat leden actief mee kunnen werken aan activiteiten en bijeenkomsten.

Eén ervan is de commissie centrumgebied. Zij hebben het voor elkaar gekregen om met financiële bijdragen van ondernemers en pandeigenaren uit de Groenestraat, Rhedens Dorpsbelang en de Gemeente Rheden, prachtige bloemen baskets aan de lantarenpalen in het winkelgebied te laten plaatsen.

Zo hopen ze met zijn allen het centrum van Rheden letterlijk weer te laten bloeien. ORDS werkt, samen met Rhedens Dorpsbelang en de gemeente Rheden, stap voor stap aan een centrumplan zodat er weer een bruisend en levendig winkelgebied ontstaat. Zo hopen zij de huidige winkels te kunnen behouden en leegstand van de panden tegen te gaan.

'
article
120886
Kleurrijke bloembakken in het centrum van Rheden
RHEDEN – Sinds ruim een jaar is er voor Rheden en De Steeg een actieve ondernemersvereniging.
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/120886/rheden-heeft-meer-kleur-in-het-winkelhart/
2018-05-26T11:02:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/05/26105810/Bloembakken-ORDS.jpg
bloembakken, gemeente Rheden, Ondernemend Rheden De Steeg, ORDS, Rheden, rheden.nieuws.nl, Rhedens Dorpsbelang
Nieuws