Start kaartverkoop voor Bouwburg 2018

Foto: Bouwburg 2018

VELP – Donderdag 31 mei, om 09:00 uur start de kaartverkoop voor Bouwburg 2018. Op www.bouwburg.nl vindt u donderdagochtend een link waarmee u rechtstreeks wordt gestuurd naar de ticketservice.

Nieuw dit jaar is dat de kaartverkoop via een ticketbureau verloopt, hiermee hoopt Stichting Bouwburg de moeilijkheden rondom de kaartverkoop van afgelopen jaren te voorkomen. Ook nieuw is het dat er direct via iDeal betaalt moet worden.

Om goed voorbereid te zijn, tickets zijn al jaren enorm populair en in no time uitverkocht, kunt u alvast via de Facebookpagina van Bouwburg of de website de nodige informatie lezen.

Thema dit jaar is “Bouwburcht”. Terug naar de tijd van ridders, jonkvrouwen, kastelen, tovenaars en magische zwaarden!! Er staat ook dit jaar weer van alles te gebeuren tijdens de laatste week van de zomervakantie. De organisatie van Stichting Bouwburg is al het hele jaar druk met de voorbereiding, en voor de week zelf hebben zich weer een enorm grote groep enthousiaste vrijwilligers aangemeld.

Hutten bouwen, toneel, knutselen, dansen, sport&spel en nog veel meer op het grasveld achter netwerkschool Helicon van 13 t/m 17 augustus 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen