Werkzaamheden aan de Arnhemsestraatweg in Velp

Foto: Gerd Jan Dorland

VELP – Op 13 juni is het fietspad aan de Arnhemsestraatweg, langs park Daalhuizen, opgebroken. Hierdoor is er ook voor fietsers een omleidingsroute.

Fietsers vanuit Arnhem worden middels bouwhekken gedwongen de omleidingsroute over de Rozenhagelaan te rijden.

Het is niet mogelijk om met de auto via de Rozenhagelaan en Zaalboslaan van en naar Arnhem richting Bronbeek te rijden.

Er worden tussen de nieuwe rotonde Daalhuizerweg/Nordlaan en het viaduct A12 rioleringswerkzaamheden uitgevoerd, de wegverharding, voetpaden worden weer volledig nieuw opgebouwd en er worden drie amfibietunnels aangelegd. Resultaat moet zijn dat de Arnhemsestraatweg eind juli 2018 weer open wordt gesteld voor al het verkeer van en naar het centrum van Velp.

Aanwonenden van de Arnhemsestraatweg kunnen zo veel mogelijk via gedeelten van de parallelweg en de Zaalboslaan van en naar hun woning/bedrijf rijden. Dit onder andere met een tijdelijke opheffing van het eenrichtingsverkeer op de parallelweg.

Van de Daalhuizerweg is het eerste gedeelte vanaf de nieuwe rotonde nog gesloten, daar zijn de rioleringswerkzaamheden klaar en is de aannemer bezig met het plaatsen van de (trottoirbanden), waarna de afwatering van het regenwater en de verhardingen aangebracht gaan worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen