Feestelijke intocht Innoforte Wandel3Daagse ondanks de regen

VELP – Afgelopen donderdag 14 juni werden de deelnemers van de vierde editie van de Innoforte Wandel3Daagse feestelijk ingehaald door wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden.

De “wandelaars” kregen gladiolen en een herinneringsmedaille bij het eindpunt bij ’t Jagthuis aan de Hoofdstraat in Velp.

Maar liefst 384 deelnemers, inclusief verzorgenden of vrijwilligers startten maandag 11 juni aan deze Innoforte Wandel3Daagse. Het was maandag 11 en woensdag 13 juni heerlijk weer, helaas regende het bij de intocht en moest het feest in de prachtig versierde tuin van ’t Jagthuis verplaatst worden naar binnen. Daar was het een drukte van jewelste, met de vele rolstoelers, en er moest zelfs een deel uitwijken naar het restaurant in Nieuw Schoonoord om daar voorzien te worden van een hapje en een drankje. Nieuw Schoonoord stelde de aula op het laatste moment ter beschikking, hartelijk dank hiervoor aldus de organisatie.

De deelnemende locaties waren De Biesdel, het Lorentzhuis, Nieuw Schoonoord, ’t Jagthuis , Oosterwolde en Dagactiviteitencentra ’t Prieel en De Serre. Maar iedereen die zin had kon ook meelopen en ook organisaties als Stichting Stoer, Ons Raadhuis, de Kastanjehof en het Barendshuis liepen mee.

Lustrum

Bestuurder Christel Welling van Innoforte, die samen met wethouder Marc Budel de gladiolen uitdeelde aan de wandelaars bij de finish, vond de vierde editie weer zeer geslaagd. Zeker door de vele deelnemers. Maar jammer van de regen, het had zoveel mooier kunnen zijn de versierde tuin. Welling ziet met veel plezier uit naar het lustrum volgend jaar.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen