Een Magisch Oz bij Openluchttheater De Pinkenberg

RHEDEN/VELP – Rhedelijk Cultureel heeft in samenwerking met WIK Rheden en een cast van bijna 70 spelers, zangers en dansers de voorstelling ‘Een Magisch Oz’ uitgevoerd in Openluchttheater De Pinkenberg.

Het aanwezige publiek genoot van de prachtige voorstelling en kwam bijna ogen te kort om al het geen wat zij voorgeschoteld kregen te volgen. De spelers, gekleed in prachtige kostuums speelde de sterren van de hemel.  Ook de prachtige muziek gespeeld door de band zorgde voor de sfeer of de spanning in het stuk.

Een Magisch Oz

Tijdens de voorstelling werd het publiek meegenomen door de vier bijzondere figuren Dorothy, Leeuw, Vogelverschrikker en Tinnenman. Zij wandelen het pad af op zoek naar de tovenaar van Oz. Het was een heerlijke, vrolijke en grappige voorstelling. Voor jong en oud.’

Het verhaal over de tovenaar van Oz is in een nieuw jasje gestoken. Met nieuwe muziek van Marije Heemskerk, een humoristisch geschreven teksten van Jowin Heemskerk en meerdere choreografieën die door 45 dansers van WIK Rheden onder de bezielende leiding van Charell Peters zijn gemaakt.

 

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen