Onderzoek naar haalbaarheid BIZ Rheden gestart

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Iedereen is vol lof over de mooie bloemen in de hanging baskets in het centrum van Rheden, dit is mede tot stand gekomen door een vrijwillige bijdrage van de Rhedense ondernemers/winkeliers. Het beste voorbeeld van hoe je samen iets kunt bereiken!

Wil je meer initiatieven door het jaar heen en ook gedurende meerdere jaren dan moet je de handen in één slaan.

BIZ Rheden

Daarom is er een projectteam gestart om te bezien of een BIZ (Bedrijven Investerings Zone) voor het centrum te realiseren is. Dit kan echter alleen als het breed gedragen wordt en daarvoor is de medewerking van de ondernemers/winkeliers noodzakelijk. Om dit te bereiken is transparante en duidelijke informatie vanaf het begin noodzakelijk. Onder aanvoering van projectleider Ben Denekamp is het team vol enthousiasme gestart.

Het zou te ver voeren om hier alle informatie te verstrekken, hiervoor kunt u terecht op: www.ords.nl de site van Ondernemend Rheden-De Steeg. Het projectteam bestaat naast projectleider Ben Denekamp uit Johan Laarman, Gaetano Mammina, Debbie Menting, Anne Bruger en Alex Meerdink.

Als extern adviseur is Chris van Zwam (oud co-voorzitter Rhedens Dorpsbelang) toegetreden.

Wilt u meer inhoudelijke informatie over de BIZ, of een persoonlijk gesprek, dan kan contact worden opgenomen met projectleider Ben Denekamp via Tel.: 06-53731589 of mail: [email protected]

Onderzoek BIZ Rheden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen